Stema Medizintechnik GmbH

A cég 30 éve gyárt endoszkópos és nagyfrekvenciás sebészeti eszközöket. A német Stema Medizintechnik GmbH cég termékeit 2019 óta forgalmazzuk Magyarországon kizárólagos joggal.

A STEMA Medizintechnik GmbH a németországi Tuttlingentől – az orvostechnikai világközponttól -10 km-re lévő Neuhausen ob Eck-i új ipari parkban található.

Tapasztalt és dinamikus csapat, akik fegyelmezetten és hatékonyan dolgoznak azon, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek és továbbra is innovatívak és a fejlesztésekben élenjáróak maradjanak. A hagyomány, a tapasztalat, a szorgalom, a technikai haladás és a német precizitás összessége a cég legfőbb jellemzője és egyben a cég filozófiája is.

A Stema Medizintechnik GmbH-nál fontos szempont a „MINŐSÉG”. Termékeik csak a végfelhasználókkal, forgalmazókkal és beszállítókkal folytatott folyamatos információcsere révén lehetnek sikeresek a piacon ma és a jövőben is. Több, mint 40 gyártóüzem mindegyikében azonos minőségirányítási és minőségellenőrzési elvek alapján készülnek a termékek. Ez garantálja a magas működési és minőségi szabványokat.

A különösen szigorú előírásokkal rendelkező piacokon a Stema Medizintechnik GmbH kidolgozta a EN ISO 13485:2016 + AC:2016 tanúsítvánnyal rendelkező minőségirányítási rendszert, amely biztosítja a biztonságot a tervezéstől a megvalósításig és szabványok alapvető alapot teremtenek a cég és partnerek számára, egyben az elkötelezettséget is szimbolizálják és a termékek minőségének állandó és folyamatos megőrzésére törekszenek.

A Stema Medizintechnik GmbH hivatalos weboldala: https://www.stema-medizintechnik.de

A katalógusokat megtalálja a LETÖLTÉSEK oldalon, amely jelszóval védett.
A megtekintéshez kérjük vegye fel velünk a KAPCSOLAT-ot!