Christoph Miethke GmbH & Co. KG

A német Christoph Miethke GmbH & Co. KG 1992 óta fejleszt és gyárt idegsebészeti implantátumokat, különösen a hydrocephalus kezelésére. 2021 óta forgalmazzuk Magyarországon.

A céget 1992-ben Christoph Miethke alapította. Idegsebészeti implantátumok gyártójaként a Miethke GmbH nagy felelősséget vállal. A minőség nem csak egy szó, hanem mindennapi rutin a cég életében. Minden folyamatot és tevékenységet a lehető legjobb minőségi szabványok és átfogó minőségirányítási rendszer irányába orientáltak, amelyet a növekvő igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztenek.

Ami 1992-ben két mérnökkel és két dolgozó diákkal kezdődött, mára egy több, mint 250 főből álló nagy csapattá nőtte ki magát, amelynek termékei a világ számos országában jelen vannak.

A cég filozófiája:

Az emberi méltóság sérthetetlen. Az emberi lény minden emberi tevékenység középpontjában áll. A Christoph Miethke GmbH & Co. KG-vel kapcsolatban ez mindazokat jelenti, akikkel közvetlenül és nem közvetlenül kapcsolatban áll. Ez éppúgy jelenti a munkatársakat, a viszonteladó partnereket és a betegeket egyaránt.

Valamennyi Christoph Miethke GmbH & Co. KG által szállított termék már a fejlesztés és a kivitelezés során is megfelel az érvényesített minőségbiztosítási rendszereknek és deklarált előírásainak. A minősített logisztikai lánc keretein azt is biztosítja, hogy viszonteladó partnereink és beszállítóink is megfeleljenek a Miethke GmbH által elvárt magas minőségi és biztonsági követelményeknek.

A Christoph Miethke GmbH & Co. KG rendelkezik az összes elvárt és szükséges minőségbiztosítási igazolással (DIN EN ISO 13485 : 2016 + AC : 2017-07) és megkapta az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságának (FDA) igazolását is.

APP_iPhoneXS_0623
APP_iPhoneXS_0620
APP_iPhoneXS_0622
APP_iPhoneXS_0621

A Christoph Miethke GmbH & Co. KG kifejlesztett egy mobilos applikációt – egy digitális naplót -, amely lehetővé teszi a hydrocephalus-ban szenvedő betegek mindennapi átfogó dokumentálását a shunt-tal és a betegséggel kapcsolatban.

  • Hydrocephalus napló a közérzet, a tünetek és a napi tevékenységek dokumentálásához a nap különböző szakaszaiban
  • Egyszerű áttekintés az összes naplóbejegyzésről
  • Digitális shunt azonosítás a teljes szeleptörténettel: minden shunt, és minden nyomásbeállítás
  • Adatexportálás és az áttekintések másokkal való megosztása
  • Közös további fejlesztés a fejlesztőknek küldött visszajelzések révén

A Christoph Miethke GmbH & Co. KG hivatalos weboldala: https://www.miethke.com

A katalógusokat megtalálja a LETÖLTÉSEK oldalon, amely jelszóval védett.
A megtekintéshez kérjük vegye fel velünk a KAPCSOLAT-ot!