AresAir Surgical

Az AresAir egy egyedülálló sebészeti-sisak rendszer, amelyet ipari formatervezők professzionális csapata tervezett és valósított meg. Egy speciális sebészeti sisakból és egy steril, eldobható sebészeti kapucniból áll.

Az AresAir sebészeti-sisak rendszer anyagi és gyártási folyamatok tekintetében egyedülálló termék, amely gazdaságos, moduláris, tartós és egyben nagyon kényelmes megoldást nyújt az egészségügyi szolgáltatók számára.

Maga a sisak egy alapszerkezet, amely lehetővé teszi a védősapka felhelyezését a műtét során, miközben kényelmet biztosít a beépített és könnyű ventilátorok segítségével, amelyek biztosítják a friss levegő áramlását a sisakon belül. A tok kialakítása, a ventilátorok helyzete, a fejpánt pontos dőlésszöge és szerkezete együttesen egy olyan megoldást hoz létre, amely hosszú órákon át is kényelmes a sebésznek műtét közben.​

A sisak tetején található vezérlőgomb lehetővé teszi a felhasználó számára a ventilátor sebességének beállítását öt lehetőséggel. Két, csendesen működő ventilátor keringeti a hűvös, friss levegőt a sisakon keresztül a kapucniba. Az áramlás szögét úgy alakították ki, hogy a sebész elölről kapja a levegőt anélkül, hogy a szemét kellemetlenül érintené.

A tizennégy pontos racsnis fejpánt lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a sisak helyzetét pontosan és kényelmesen beállítsa. A fejpánton található moduláris polárszövet párnázást biztosít, és könnyen cserélhető. A felső szivacsos párna és a kör alakú párna is külön-külön kerül forgalomba, és a felhasználó higiéniája és kényelme érdekében könnyen cserélhető.

Az AresAir sebészeti sisak egyik sajátossága a testre szabott elülső főkeret. A fő keret színe és kialakítása egyedileg készíthető. A kórház márkaneve és logója, cégnév, sebész neve, sőt a felhasználó kedvenc sportcsapatának színei, fotók, ikonok, stb. szerepelhet rajta. Teljesen egyénre szabható.

Mivel az AresAir sebészeti-sisak rendszer és a steril kámzsa az EU-előírások szerint orvosi terméknek minősül, így rendelkezik az összes szükséges tanúsítvánnyal és megfelelőségi nyilatkozatokkal.

A sebészeti sisak és a steril kámzsa használata előtt feltétlenül olvassa el mindkét termék használati útmutatóját, és tegye meg a steril környezeti követelményekhez szükséges óvintézkedéseket!

Az AresAir Surgical hivatalos weboldala: https://www.aresair.com

A katalógusokat megtalálja a LETÖLTÉSEK oldalon, amely jelszóval védett.
A megtekintéshez kérjük vegye fel velünk a KAPCSOLAT-ot!