LED SpA

A cég 40 éve gyárt elektro-sebészeti eszközöket. Az olasz LED SpA termékeit 2017 óta forgalmazzuk Magyarországon kizárólagos joggal.

Mind nagyfrekvenciás vágó-koaguláló generátorok, mind fizioterápiás vizsgálati/kezelő eszközök (elektro-, lökéshullám-, lézerterápia) megtalálhatóak a LED SpA termékei között.
Adott orvosi szakterülethez szükséges legnagyobb teljesítményt nyújtjuk megbízható rendszereinkkel, letisztult design-nal, egyszerű beállítási lehetőségekkel, versenyképes áron.

A LED SpA termékei közt megtalálhatóak még: műtéti füstelszívó rendszer, egyszer és többször használatos eszközök, mono- és bipoláris elektródák, kábelek, stb.

Az orvosi elektronikai berendezések tervezésére és gyártására specializálódott LED SpA minden tevékenységét 3500 négyzetméteren elhelyezkedő laboratóriumaiban végzi. Az Aldo Mauti által 1982-ben Rómában alapított cég elsősorban elektrosebészeti és néhány fizioterápiás berendezés létrehozására irányult és a piac Olaszország területére korlátozódott. Jelenleg a LED SpA világszerte széles körű konszenzust ért el a szektorban, innovatív feldolgozási módszereket alkalmazva a világ számos országában jelen van, de mindig az olasz hagyományokhoz kötődik.

A jlenleg elérhető és gyártásban lévő termékek a teljesség igénye nélkül:

  • Nagyfrekvenciás elektro-sebészeti berendezések, beleértve azokat a modelleket, amelyek képesek 50 W és 400 W közötti kimeneti teljesítmény biztosítására monopoláris vagy bipoláris eszközökkel
  • Fogászati és szájsbészeti beavatkozásokhoz használatos nagyfrekvenciás eszközök, beleértve az orvosi lézert – speciálisan szájsebészeti beavatkozásokhoz fejlesztve -, illetve a nyálkahártya-gyulladás és periimplantitis kezelésére fejlesztett X IMPLANT rendszert, amely nagyfrekvenciás elektromágneses hullámok révén fejti ki fizikai hatását.
  • Orvosi elektro-fizioterápiás berendezések, beleértve az alacsony és közepes frekvenciájú generátorokat, ultrahangos készülékek, impulzus és mágneses készülékek, lézerterápiás eswzközök
  • Esztétikai- és elektro-stimuláló gyógyászat eszközök, elektrolipolitikus-, lipoklasztikus- és ultrahangos berendezések
  • Esztétikai berendezések, amelyek alkalmasak: szőrtelenítésre, test esztétikai kezelésekre és beavatkozásokra
  • Professzionális szépségápolási készülékek – BEAUTYLED termékcsalád -, melyek test- és bőrápoló gépek széles skáláját foglalja magában

A LED SpA hivatalos weboldala: https://www.led.it

A katalógusokat megtalálja a LETÖLTÉSEK oldalon, amely jelszóval védett.
A megtekintéshez kérjük vegye fel velünk a KAPCSOLAT-ot!