Frii Italy S.r.l.

Az olaszországi Frii Italy S.r.l. egy újonnan született cég, amely az arthroszkópos sebészetre összpontosít. Az arthroszkópos sebészet fejlődése drámai módon megváltoztatta a sebészek ízületi patológiával kapcsolatos megközelítését.

A sebészekkel és termékspecialistákkal együttműködve az Frii Italy elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű termékeket fejlesszen, amelyek megnövelt előnyökkel járnak a betegek és a felhasználók, valamint a kórházak számára.

Az Frii Italy orvostechnikai eszközöket fejleszt és gyárt azzal a céllal, hogy javítsa a betegellátás minőségét és az egészségügyi ellátás költséghatékonyságát, különös figyelmet fordítva a sebész kényelmére és szakmai munkájára.

A Frii Power egy „áttörést jelentő”, innovatív termék az arthroszkópos motoros vágóeszközök területén. Két komponensből áll: egy újrafelhasználható eszközből, amely tartalmazza a rendszer magját (az áramforrást és a vezérlőegységet), valamint egy egyszer használatos műtéti részből, amely lágyszövetek vagy csontos szövetek reszekciójára és eltávolítására alkalmas.

Előre irányuló és oszcilláló üzemmód lágy- és csontszöveti reszekcióhoz, teljesen kézi vezérlés.

Forgatható penge a vágóél megfelelő tájoláshoz és illesztéséhez, állítható kar az öblítéshez.

Több mint 6.000 fordulat/perc, 7 előzetes beállítás az egyes eljárásokhoz, 49 sebességkombináció.

Nagy teljesítményű kefe nélküli motor hosszú élettartamú akkumulátorral kombinálva.

A Frii Power® rendszer pengék és marók széles fajta- és méretválasztékát kínálja, amelyek képesek támogatni még a legnagyobb kihívást jelentő arthroszkópos beavatkozásokat is.

Az újrafelhasználható központi egység – a rendszer magja – csúcstechnológiás elektronikus áramkörrel és újratölthető akkumulátorral van felszerelve. A nagyon hosszú élettartamú akkumulátor lehetővé teszi a leghosszabb eljárások elvégzését is. Az akkumulátor töltő állomáson négy akku helyezhető el és kijelző mutatja az egyes akkumulátorok állapotát és töltöttségi szintjét.

Minden Frii-terméket tanúsított létesítményekben gyártanak. Az európai tanusítványokon túl a Food and Drug Administration (FDA) tanusítvánnyal is rendelkezik. Ezenkívül minden termék az EEC irányelvek szerint CE-jelöléssel rendelkezik.

A Frii Italy S.r.l. hivatalos weboldala: http://friimedical.com

A katalógusokat megtalálja a LETÖLTÉSEK oldalon, amely jelszóval védett.
A megtekintéshez kérjük vegye fel velünk a KAPCSOLAT-ot!